Nederlandse Loterij

Maak je dromen waar met de Nederlandse Loterij! Ontdek een wereld vol spannende kansen en onvergetelijke momenten met ons uitgebreide assortiment aan loterijspellen.

Met onze Staatsloten maak je niet alleen kans op fantastische geldprijzen, maar draag je ook bij aan goede doelen in Nederland. Elke trekking is een nieuwe kans om je leven te veranderen!

Voor snelle spanning zijn er onze Krasloten, waarbij je direct kunt zien of je een prijs hebt gewonnen. Het is de ultieme mix van opwinding en directe beloning!

Voor de sportliefhebbers bieden wij Toto aan, waar je je voetbalkennis kunt testen en voorspellen wie er gaat winnen. Het maakt elke wedstrijd nog boeiender!

Met Lucky Day creëer je elke dag je eigen geluk. Kies je eigen geluksgetallen en wie weet word jij de volgende winnaar van een mooie geldprijs.

Speel mee met Lotto en maak kans op enorme jackpots en andere prijzen. Het is een klassieker die al vele levens heeft veranderd!

En vergeet zeker onze Eurojackpot niet, waarbij je kans maakt op gigantische jackpots die je leven voorgoed kunnen veranderen. Het is een internationale sensatie die miljoenen mensen verenigt in de hoop op een fortuinlijke toekomst!

Met de Nederlandse Loterij is er voor iedereen een spel dat past bij zijn of haar wensen en dromen. Doe vandaag nog mee en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website stemt u hiermee in.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.